Hvem er jeg?

Jeg begyndte allerede at sætte tagrender op i 1968 – hovedsaligt på landbrugsbygninger, og senere også private boliger. I 70’erne kom bølgen af sommerhuse, som jeg var med til at arbejde på, og i denne tid begyndte den store udskiftning af tagrender fra zink til plastik i København – endnu en gang var jeg på pletten. Derefter kastede jeg mig over industribyggeriopgaver, i samarbejde med Boye Nielsen, Dansk Fabrikshaller, Jyske Albyg og BBB Industribyggeri – sidstnævnte havde et godt samarbejde med i 32 år.

Senere indledtes underleverandørarbejde for bygge- og tømrerfirmaer, hovedsaligt med henblik på parcelhuse. I denne periode var jeg med til at arbejde på Bjarne Ingels’ ’Bjerget’ i Ørestaden.

Læs mere om ’Bjerget’ her:

Det er blevet meget moderne at skifte plasttagrender om til zink igen, og det gør jeg naturligvis også, hvis det ønskes.
Jeg arbejder hovedsaligt med Plastmo-tagrender, men laver også loddede tagrender i RhienZink og VM Zinc.

Med stor erfaring indenfor branchen og gode aftaler med producenter, kan jeg hjælpe dig med indhentelse af materialer, til den bedst mulige pris i den rette kvalitet.
Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en personlig snak om dine muligheder, enten pr. mail, på telefon eller ved at besøge mig.

Skriv til mig her:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din forespørgsel

Hvem er jeg?